Lapas

Par mani

Mans fotoattēls
Adīšana, tamborēšana, fotogrāfēšana un ceļošana-tie ir mani vaļasprieki, kurus ļoti bieži apvienoju.

sestdiena, 2011. gada 28. maijs

Ko daru tagad?







Mēģinu uzfilcēt tamborlāci-redz, kā šis žāvējas!





Velniņa aste




Vai ir kāda meitene, kas kādreiz nav sapņojusi kļūt par aktrisi? Un noteikti spēlēt princeses lomu? Dzīvē tomēr izrādījies savādāk? Lūk, arī mums, skolā uz mācību gada nobeigumu tika iestudēta luga Sprīdītis... un iedalīta Velniņa loma (laikam tāpēc, ka velniņiem labi jādejo?). Noteikums bija-velniņam jābūt pavisam, pavisam MELNAM- lai nevarētu viņu redzēt. Salūkojām kostīmu no tā, ko atradām skapī, nopirkām spīdošus sarkanus radziņus.Trūka vien astes.Piedāvājos asti notamborēt vismaz kādu metru garu, bet meitēns apgalvoja, ka velniem astes esot ĪSAS!!! Tāda, lūk, sanāca-katrā ziņā-dojošanai piemērota aste. Kā jau velnu meitenei pienākas, iesējam mazmazītiņu sarkanu pušķīti astes galiņā-tumsā jau tāpat nepamanīs?


Katrā ziņā-velniņu deja izdevās LIELISKA!




ceturtdiena, 2011. gada 26. maijs

Ceriņu boa






















Nu, lūk-nenoturējos! Nopirku dīvaino dzijas izstrādājumu, kas domāts tamborēšanai ar PIRKSTIEM! Vai arī pīšanai. Lūk, kas man sanācis-tieši ceriņu laikam pieskaņots boa. Darbiņš aizņēma apmēram vienu minūti.








trešdiena, 2011. gada 25. maijs

Mazs lakats ābeļziedu laikam



Ziedēšanas laikam noadīju mazu baktusiņu no sliedes dzijas. Rau, kāds sanāca! Maliņu aptamborēju ar tumši zilu kokvilnas-akrila maisījumu.




svētdiena, 2011. gada 22. maijs

Topiņš Pienenīte
























Šodien bija tik silta dienā kā jūlijā. Pavasaris pagriezies uz vasaras pusi.Gandrīz viss dārzs jau ir apstādīts.Arī nez-priekš-kā-iegādātie-zaļi-dzeltenie-krājumi izadīti. Pūkainais turku dzijas kažociņš nemaz nekarsē, drīzāk pat vēsina. Tievajam bērnelim piestāv pat diezgan labi?

Varēšu pievērsties kam citam.Varbūt tagad nez-priekš-kā-iepirktajiem-oranžajiem krājumiem?






Musturtusiņš Bulduros

Bildes ieliku te:
http://foto.inbox.lv/kristinai/17-05-2011-Bulduri

Mans Zaļais Kāpuriņš



















svētdiena, 2011. gada 8. maijs

svētdiena, 2011. gada 1. maijs

Zelta Citrons


















































































Adīju no turku dzijas ar zelta spīdumiņiem. Tie nekādi negrib padoties bildēšanai.


















Svītrainīši































Pirmo reizi noadīju svārkus.Lai gan nē-vienus esmu iepriekš adījusi uz mašīnas.Bet nu šie adīti ar rokām. Man bija viens skaists kamolītis Zauberball dzijas-it kā zeķu dzija...bet nolēmu pamēģināt svārkiem.Pusceļā, kā redzams, jaukais kamolītis beidzās.Tā kā darba dienās esmu uz 9 stundām ieslēgta un netieku uz dziju veikaliem, tad nolēmu mājās piemeklēt ko līdzīgā krāsā un adījumu turpināt.Pārkrāmēju gandrīz visus krājumus-gandrīz nekas nederēja! Tad nu visbeidzot sajaucu divus sarkanus pavedienus un vienu tumši zilu mohēru no padomjlaika spoles-radās tāds neitrāls fons Zauberball krāšņumam.











Svārki adīti no viena stūra.Piegrieztne ir vienkāršs taisnstūris, kas pateicoties tam, ka veidojas it kā slīpā diega piegriezums, ieņem visas nepieciešamās formas-kur vajag-pastiepjas, kur nevajag-pievelkas. Jostiņu pieadīju ar zobiņiem augšmalā, ievēru gumiju.Apakšmalu aptamborēu ar īsajiem stabiņiem.