Lapas

Par mani

Mans fotoattēls
Adīšana, tamborēšana, fotogrāfēšana un ceļošana-tie ir mani vaļasprieki, kurus ļoti bieži apvienoju.

svētdiena, 2012. gada 22. janvāris

Mācos datorus

Iekritu portreta konstruktorā.Divas stundas pagalam...nekas nav uzadīts...rezultāts, lūk šāds:
Mājinieki atzina, ka esot līdzīga. Nezinu-nevaru novērtēt. Pamēģiniet jūs arī -šeit : http://home.mywebface.com/hp2/

pirmdiena, 2012. gada 16. janvāris

Tikpat kā jauna kleita!



Otrais darbiņš, kas bija iecerēts, bet nepabeigts-pārveidot veco kleitu, kas nopirkta katalogā pa pastu, kādu laiku valkāta, bet nu jau apnikusi un arī liekas, ka kļuvusi arī par īsu. Noadīju kleitai malu no melnbaltā igauņa, kas sakombinēts ar kādu pasen musturbodē iepirktu spuriņdziju, kas maina resnumu un faktūru.Rezultāts sanāca interesants-mala maina krāsu un faktūru.Kleita izskatās pavisam savādāk, ir gara un silta-tieši piemērota pirmajai sniegainajai darbdienai šoziem. Akcentam-brīnišķīgā latviešu mākslinieces Spānijā (Alikantē) Kristīnes Gredzenas broša Minkas Ziemassvētki.

Pirmais gatavais darbiņš

Jaunajā gadā nolēmu izdarīt to, ko citi parasti izdara vecajā gadā-nolēmu pabeigt iesāktos darbiņus. Svētku noskaņās prātā bija tikai dāvanu pabeigšana, ēdienu gatavošana, pucēšanās, dāvanu saiņošana un ciemos iešana. Tagad viss norimis un mierīgi var pievērsties savas garderobes atjaunošanai un pārveidei.
Pirmais darbiņš, ko pabeidzu-meitiņai sen apsolītā aplokšņveste-tā viņa to nosauca.Pasūtīja jau krietni sen-tādu pašu vesti kā mammai.Beidzot gatava!





Nu mums abām vienādas vestītes-ļoti siltas un noderīgas pēkšņi uznākušajā 25 grādu salā. Mana gan jau pastiepusies-diezgan daudz valkāta, bet Airucim uzadījusies ar rezervi-vēl būs kur paaugties.
 

svētdiena, 2012. gada 8. janvāris

Sveiki Jaunajā gadā!

Esi sveicināts Jaunajā gadā, manu dārgo lasītāj! Ceru, ka šogad mums visiem kopā būs vairāk laimes, mīlestības un sirdsmiera, raizes un bēdas mūs pamazām atstās, un mēs atsāksim smaidīt un mīlēt savus apkārtējos cilvēkus, un neviens mums nedarīs pāri! Liksim bēdu zem akmeņa, pāri iesim dziedādami!