Lapas

Par mani

Mans fotoattēls
Adīšana, tamborēšana, fotogrāfēšana un ceļošana-tie ir mani vaļasprieki, kurus ļoti bieži apvienoju.

trešdiena, 2012. gada 24. oktobris

Atradums!

Dažreiz nekas nav jāada vai jātamborē. Pietiek tik pārlūkot veco skapi:



svētdiena, 2012. gada 21. oktobris

Balta vestīte

Ilgi nezināju, ko iesākt ar izpārdošanā nopirktu dziju Diva. Beidzot sakombinēju to kopā ar līdzīgas krāsas barterī iemainītu dziju (no Bea). Adīju gareniski-divas rindas ar dziju Diva (spuraino) un divas rindas ar nezināmas izcelsmes dziju bez nosaukuma, kas līdzinās kokvilnai un satur baltus un zaļgani pelēcīgus pavedienus. Lūk, rezultāts:



piektdiena, 2012. gada 19. oktobris

Atvasara

Beidzot piektdienas vakars! Tik jauka saulīte! Tieku mājās, pirms tā aizslēpusies aiz meža vai deviņstāvu mājām. Skrienam skatīt rudeni.



Un te-jaunie zilie svārki, kas nupat uzadījās:


Adīju no igauņu dzijas , kas maina krāsu no zilgana uz pelēku, kopā ar katia IBIZA, kuras sastāvā ir 50% poliamīds, 26% kokvilna un 24% bambusa šķiedra. Dzija IBIZA maina faktūru-brīžam ir spīdīga, gluda, tad parādās tādi kā mezgliņi vai mazi pušķīši un visbeidzot kļūst līdzīga jaungada spīgulim eglītē.
Jostiņai šoreiz atteicos no gumijas, jo manā adīšanas rokrakstā tāda jostiņa ir par biezu. Izdomāju šādu variantu-pusīte (līdz caurumiņiem) ir adīta no zeķu dzijas pieskaņotā zilā tonī, kopā ar buklētu Ogres dziju.Jostiņas augšpuse ir tikai no bēšīgās Ogres buklētās dzijas.
Tumši zilo ieveramo jostiņu uzadīju no turku tvīda dzijas gabaliņa, kuras sastāvā ir 30% vilna, 30% zīds, 40% viskoze. Uzmetu 4 valdziņus un noadīju aukliņu uz 2 adatām.
Visas dzijas no veikala Latvijas dzija (Brīvības 348, Rīgā).
Tāda, lūk, ziemas tuvuma priekšnojauta...krāsās...
Bet kas gan ziemiņai vainas? Lai tik nāk šurp-uz adatām jau biezie džemperi top!