Lapas

Par mani

Mans fotoattēls
Adīšana, tamborēšana, fotogrāfēšana un ceļošana-tie ir mani vaļasprieki, kurus ļoti bieži apvienoju.

svētdiena, 2016. gada 31. janvāris

Solīts makā...tomēr krīt!

Esmu iemācījusies aust ar pērlītēm!




Par to man liels prieks! Un vēl pabeidzu arī solīto oranžo pusmēness šalli. Skat kāda sanāca- dikti koša janvāra pēdējās dienas pelēkajā ainavā spīd pa gabalu!

Redz, motormuzejs arī drīz būs atjaunots!





Vēl cīņa ar oranžās dzijas krājumiem nav galā un man ienāca prātā, ka pavasarim man noderētu arī oranža cepurīte. Laikam šodien ķeršos klāt, lai ideja nepazūd.

pirmdiena, 2016. gada 18. janvāris

Sveiki Jaunā gadā!

           Šogad ir tāpat kā gada nogalē- nu neadu, neadu pilnīgi nekā! Satraumēju plecu un tas jau sāp kādu pusgadu un negrib lai adu. Tikai dažreiz pielavos adīklim. Bet viņš (plecs) allaž to pamana!
          TURKLĀT- iestājos koledžā, lai beidzot apgūtu to profesiju, kurā strādāju visu mūžu- grāmatvedību. Tā ka laika rokdarbiem NAVA NEMAZ! Apgūstu lietvedību, saskarsmi un ētiku, tiesību pamatus. Beidzot sāksim arī kādus cipariņus dzenāt- studēsim matemātiku ekonomistiem, statistiku un iesāksim grāmatvedību no pašiem pamatiem. INTERESANTI!
           Dažbrīd pievēršos bērna skolas lietām, bet tur gan viss ir sarežģīti. Labāk kaut ko iemācos no jauniešiem. Nupat beidzot man pieslēdza WhatsAppu- nu tagad varu aprunāties ar koledžā studējošiem grāmatvežiem. Labi, ka ir kāds, kas man ieborē par Androīdiem- tā es kļūstu pavisam advancēta! Jā, patiešām, sēžot uz vietas nemaz nemani, kā atpaliec no dzīves. Tagad skolās mācās pavisam citādi, nekā mēs skolā un augstskolā to darījām.
 Lūk, piemēram, pielavījos un nobildēju, kā top mājas darbs mājturībā:

Vienlaicīgi strādā rokdarbu un skatās datorā, ausīs skan mūzika, datorā videoklips, shēma grāmatā.

Esmu atklāta, konspiratīvā bildēšana nav izdevusies

Asistē arī buldogs (franču)

Modernais rokdarbu veids-aušana ar pērlītēm

Pērlīšu krājumi- tie kādreiz piederēja MAN

Jaunākā aizraušanās mūzikā