Lapas

Par mani

Mans fotoattēls
Adīšana, tamborēšana, fotogrāfēšana un ceļošana-tie ir mani vaļasprieki, kurus ļoti bieži apvienoju.

otrdiena, 2010. gada 16. novembris

Atceroties vasaru






Novembris-pats tumšākais gada mēnesis. Šogad pagadījies varen silts. Vēl aizvien turas plus pieci līdz plus desmit grādi. Ļoti, ļoti bieži līst. Uz sniedziņu nav ko cerēt. Ko tādā laikā sadarīt? Vien aplūkot vasarā bildētās bildes no dārza, no ceļojumiem...Jauki!



Šovasar noadīju arī divus vasaras topiņus, ko paspēju arī uzvilkt.Citus gadus nesanāca, jo rudens atnāca ātrāk nekā adīklis bija gatavs. Tāpēc domāju, ka nākamās vasaras topiņš būs jāiesāk tūlīt pēc Ziemassvētku dāvanu maratona.



Un te divas bildītes ar vasaras sauli.

Zilo topiņu adīju ĻOTI ilgi. No efektdzijas ar spuriņām ar 1.numura adatām, divi pa labi un 2 pa kreisi rakstā. Lašu krāsas džemperīti adīju no Katias dzijas, ko pasūtīju musturbodē.Pašai bija brīnums, ko esmu pasūtījusi, bet izrādījās, ka dzija ir ļoti, ļoti jauka.Ātri adijās.Priekšpuse ir pāvu rakstā, bet mugurpuse visu laiku tikai labiski. Puķe pēc koraļļu parauga ir tamborēta.Vidiņš kā poga uz augšu, vidū sabāzu dziju galus, kas palika no adīšanas. Ļoti patīkams materiāls-mīksts un labi elpo.

Noteikti gribas turpināt vasaras topiņu sēriju-tie taču ir tādi kā nevienam, vai ne? Un kāpēc mums staigāt vienādos T-kreklos, ja varam arī vasarā valkāt adījumus? Vai tamborējumus?



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru