Salasīju pat 700 ziediņus, jo šogad tie nebija lieli. Diezgan mazi, bet ļoti garos kātos.
Aplēju lielā katlā ar ūdeni-lai nosedz. Pieliku klāt vienu četrās daļās sagrieztu, lielu citronu. Vārīju, uzvārīju, pavārīju kādu stundu, tad nokāsu.
Atstāju uz otru dienu. Otrā dienā piebēru kilogramu cukura vārīju krietnas 3 stundas. Atstāju uz trešo dienu.
Aizmirsu, ka jāvāra. Atstāju uz ceturto dienu. Piebēru vēl divus kilogramus cukura, vārīju krietnas trīs stundas. Atstāju uz piekto dienu.
Salēju burkās. |
Cukura sīrups ar pieneņu garšu :) Garšo tik pat labi, kā izklausās?
AtbildētDzēstAtbrauc pagaršot! Ļoti garšīgs!
Dzēst