Lapas

Par mani

Mans fotoattēls
Adīšana, tamborēšana, fotogrāfēšana un ceļošana-tie ir mani vaļasprieki, kurus ļoti bieži apvienoju.

piektdiena, 2019. gada 15. februāris

Tāpat vien

Skat, jau februāra viducis tuvojas!
2018.gada nogalē bija Airas īstā dzimšanas diena, bet atzīmējām meitiņas 18 gadiņus kuplā radu pulciņā šogad janvārī:


Pavisam salasījāmies 35 cilvēki. Žēl, ka ziemā, kafejnīcas apstākļos nevarējām uztaisīt kopbildi, bet prieks, ka satikāmies-vismaz pazīsim viens otru. Vispār jau radiņu ir ap 70, ja kārtīgi saskaita.

Janvāra koncerts ar Raimondu Paulu un Daumantu Kalniņu bija dievīgs- te dažas bildes:





Pēcāk iegadījās nedaudz, tā simboliski paslimot- tieši vienu nedēļas nogali nogulēt gultā ar galvas un acu sāpēm, tomēr izārstēties tikai un vienīgi ar tautas līdzekļiem: ķiploku maizītēm un karstu cidoniju dzērienu, vienlaikus izlasot arī grāmatiņu (lasi-uzlādēt garīgo bateriju), lūk, šo grāmatiņu:



Padalīšos ar citātiem no grāmatas, bet noteikti iesaku izlasīt visiem, kam patīk Noras Ikstenas grāmatas, ja vēl nav paspējuši to izdarīt:

* Neloģismi ir tava stiprā puse. Kā dažs darbojas ar loģikas līdzekļiem, tu ar neloģiku: neiespējamais un nesaderīgais svienoti galu galā sniedz svaigu sajūtu. Tik piebilde: krievu kultūrai raksturīgs loģikas trūkums: vien sajūtas (un uzskati). Uz latīņu valodas dibināta kultūra (rietumnorma) strādā ar loģiku. (81.lpp.)

*Dziņa atriebties, atdarīt nez vai tev ir netīkama. Taču atriebība sagandē atriebēju. Ar to tev uzliek lieku smagumu. Labāk atdarīt, veicot savu darbu. (81.lpp.)

*Ja rada, dzīve nav bezjēdzīga un garlaicīga. (91.lpp.)






Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru